Over ons!

20220129_095313.jpg

Hey! Wij zijn Bram & Karen

Ik ben Bram en ben geboren en getogen in Mechelen, afgestudeerd in fotografie en ik ben gaan verder studeren maar vond hier nooit mijn draai. Mijn partner in crime is afgestudeerd en werkt nu vast als verkoopster in een andere winkel. Zelf heb ik altijd als doel gehad om zelfstandige te worden. Samen met mijn partner hebben wij een een passie voor planten. Hierdoor is onze winkel tot stand gekomen.


Dit omdat wij als plantenliefhebbers en personen zonder auto niet de nodige planten of accessoires vonden in het stad. Hiervoor moeten wij vaak ver fietsen, wat niet altijd evident is met de fiets want de kans dat de plant hun bladeren breken onderweg naar huis op je fiets, is groot. 

We denken dat we waarschijnlijk niet de enigste zijn met dit probleem in Mechelen. En hieruit zijn we begonnen met ons idee. 

Ik ben echt een persoon dat gaat voor wat hij wil zeker als ik hier ook andere blij mee kan maken. Zelf zijn wij ook redelijk ecologisch ingesteld en zouden we hierdoor mensen willen aansporen te voet te komen. Dit om er echt een bezoek van te maken. Bij vragen help ik graag waar ik kan. 

We willen niet enkel een winkel uitbaten maar ook echt een community maken. Mensen samenbrengen met dezelfde passie die wij hebben. Ik weet onze passie ligt vooral bij tropische planten maar als er andere zijn die vragen achter een ander aanbod mogen zij dit zeker zeggen. Wij zijn er echt voor de mensen, om hen te helpen met hun collectie en hun passie. Voor ons is het al fijn om dag in dag uit met planten te mogen werken. 

Ikzelf hoop dat ik mijn passie kan delen samen met jullie.

 

Je kan ons vinden in Mechelen op Korenmarkt 34!